تچ فارسی

به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد

                                      

                                                                    







ADS


باموزهاي مونده چه کنيم
 
‎18 ژانويه 2013 … موز میوه مقوی و خوشمزه ای هست و طرفدارهای خودشو داره. اما خیلی هم حساسه و زود سیاه و له و chefnegin.com/با-موز-های-مونده-چی-کار-کنیم؟؟؟-خواص-موز/خراب می شه. بعد از یه مهمونی با موزهای موندمون که خیلی سریع رو به سیاه و خراب شدن می
گذارند چی کار کنیم؟؟ امروز براتون چند تا راه حل و پیشنهاد دارم. که بعضی هاشو
دستوراتشرو توی سایت دادم. و برای بعضی ها هم باید کمی صبر کنید …
 
‎سلام.یه مقدار موز دارم نمی دونم چه کار شون کنم؟ممنون میشم نظر بدین،شاید نتم قطع شد https://www.ninisite.com/…/با-موز-چیا-میشه-درست-کرد-به-غیر-از-شیرموزولی بعدا میام می خونم.ممنون از همتون.
 
‎2 آگوست … چگونه با موز بستنی رژیمی درست کنیم,:به یاد داشته باشید این بستنی شگفت آور www.hidoctor.ir/94269_چگونه-با-موز-بستنی-رژیمی-درست-کنیم.html/تنها با یک ماده درست می شود ما در این بخش دستور تهیه آن را مرحله به. … مقداری مشکل
باشد. این بار با موز و کره بادام زمینی یک بستنی رژیمی با طعم موز درست کنید. …
به حدی هم بزنید تا موزها کاملا میکس شده و مخلوط یک دستی حاصل شود.
 
‎از پوست برخی میوه‌ها نظیر پرتقال و لیمو هم می‌توانیم برای معطر کردن مرباها یا حتی www.beytoote.com/housekeeping/sustenance/remaining-fruit.htmlبرخی از غذاها استفاده کنیم و موزهای له شده را برای درست کردن پوره و شیرموز نگه داریم
. خشک کردن باقی‌مانده میوه‌ها هم روش دیگری برای استفاده از میوه‌های اضافی است اما این
کار مهارت بالایی لازم دارد و باید لوازم مورد نیاز برای خشک کردن داشته باشیم.
 
‎30 ا کتبر … به عنوان بخشی از کامپوست استفاده کنید (کامپوست کودی است که از بازیافت مواد rooziato.com/…/استفاده-های-حیرت-انگیزی-که-می-توان-از-مو/ارگانیک مانند مواد زائد به جا مانده از گیاهان و حیوانات به دست می‌آید.) 8. با دارا بودن
موادی چون پتاسیم و … برای این منظور، پوست موزهای رسیده را در داخل یک کاغذ خرید
قهوه ای در اطراف آواکادو بپیچید. هر روز آن را چک کنید و زمانی که رسید، …
 
‎از پوست برخی میوه ها نظیر پرتقال و لیمو هم می توانیم برای معطر کردن مرباها یا حتی namnak.com/میوه-های-مانده.p62364برخی از غذاها استفاده کنیم و موزهای له شده را برای درست کردن پوره و شیرموز نگه داریم
. خشک کردن باقی مانده میوه ها هم روش دیگری برای استفاده از میوه های اضافی است اما
این کار مهارت بالایی لازم دارد و باید لوازم مورد نیاز برای خشک کردن داشته باشیم.
 
‎دستور این بستنی خیلی ساده است و شما میتونید با اضافه کردن کاکائو یا انجیر و mazehha.blogfa.com/tag/موزمیوه های خشک دیگه. و فندق و بادام و پسته خورد شده سرو کنید. یا کمی عسل یا مالت یا
شیره خرما بریزید. اصل این بستنی اینه که موز رو تکه تکه کرده در پلاستیک توی
فریزر بذارید تا یخ بزنه. حداقل 6 ساعت. موزهای یخ زده رو در مخلوط کن خوب له کنید تا

 
‎19 فوریه … از پوست برخی میوه‌ها نظیر پرتقال و لیمو هم می‌توانیم برای معطر کردن مرباها یا حتی salamati.ir//02/19/با-میوه-های-مانده-چکار-کنیم؟/برخی از غذاها استفاده کنیم و موزهای له شده را برای درست کردن پوره و شیرموز نگه داریم
. خشک کردن باقی‌مانده میوه‌ها هم روش دیگری برای استفاده از میوه‌های اضافی است اما این
کار مهارت بالایی لازم دارد و باید لوازم مورد نیاز برای خشک کردن …
 
‎6 ژوئن 2011 … از پوست برخی میوه‌ها نظیر پرتقال و لیمو هم می‌توانیم برای معطر کردن مرباها یا حتی www.cloob.com/u/behnamaghaye/14436536برخی از غذاها استفاده کنیم و موزهای له شده را برای درست کردن پوره و شیرموز نگه داریم
. خشک کردن باقی‌مانده میوه‌ها هم روش دیگری برای استفاده از میوه‌های اضافی است اما این
کار مهارت بالایی لازم دارد و باید لوازم مورد نیاز برای خشک کردن …
 

با میوه های مانده و له شده چکار کنیم؟ | بهداشت نیوز
‎13 فوریه 2018 … از پوست برخی میوه ها نظیر پرتقال و لیمو هم می توانیم برای معطر کردن مرباها یا حتی behdashtnews.ir/fa/news…/با-میوه-های-مانده-و-له-شده-چکار-کنیم؟/برخی از غذاها استفاده کنیم و موزهای له شده را برای درست کردن پوره و شیرموز نگه داریم
 







NS